Renovari apartamente

Renovari apartamente Bucuresti

Executam o gama larga de servicii amenajari-zugraveli-interioare, decopertari pereti, gleturi de egalizare si finisaj, montaje rigips diferite forme si modele, zugraveli interioare simple si decorative, montaj faianta, montaj gresie, montaj parchet laminat, montaj obiecte sanitare, instalatii electrice, instalatii sanitare, izolatii termice interioare (camere, balcoane, mansarde), diferite lucrari de vopsitorie.

Calitatea executiei lucrarilor porneste de la cea a materialelor folosite si se opreste la cea a produsului finit obtinut.

Pentru obtinerea unei calitati ridicate a unei lucrari de gletuire,zugravire,montaj faianta etc.decopertarea peretilor este foarte necesara.

Gletuirea peretilor se executa dupa ce peretii au fost decopertati si amorsati.Gleturile de egalizare(grosiere) se aplica pana cind suprafata peretelui devine perfect plana, apoi se aplica gletul de finisaj pentru obtinerea unei suprafete fine.

Executam lucrari de montaj rigips, placare pereti rigips, montaj pereti despartitori rigips, tavane rigips, forme rigips, modele rigips, mobilier rigips interior, scafe, arcade rotunde si semirotunde.

Calitatea unei astfel de lucrare se obtine doar daca s-au respectat etapele de decopertare amorsare si gletuire a peretilor.

Montajul faiantei se face doar dupa ce peretii au fost decopertati,reparati si amorsati. Montajul faiantei se face de jos in sus.

Montajul gresiei se face doar dupa ce s-au finalizat lucrarile de instalatii electrice sau instalatii termice care au fost trase prin podea. Daca este necesar, se poate turna o sapa de egalizare pentru obtinerea unei suprafete drepte.

Montajul parchetului se realizeaza dupa ce lucrarile de amenajari in locuinta au luat sfarsit.Este indicat a se turna sapa autonivelanta pentru obtinerea unei suprafete drepte necesara montajului.

Montajul obiectelor sanitare se executa dupa ce s-au finalizat lucrarile de instalatii sanitare (tevi,conducte scurgeri) si montaj faianta-gresie.

Circuitele sint protejate in tuburi PVC montate ingropat sau aparent.Materialele care se folosesc in instalatii electrice trebuie sa fie de calitate.

Executia instalatiilor sanitare se executa cu teava si accesorii PPR datorita fiabilitatii si a costului redus al materialelor.Realizarea corecta cu materiale de buna calitate contribuie la confortul pe care il dorim cu totii in propria casa.

Izolatia termica interioara asigura confortul optim in interior,veri racoroase si ierni calduroase, nivel scazut de zgomot,prin folosirea produselor izolatoare performante.

Pentru obtinerea calitatii in lucrarile de vopsitorie este indicat a se repara, finisa si degresa suprafetele ce vor urma a fi vopsite.

Pentru informatii suplimentare si programari ne puteti contacta cu incredere

De ce sa apelati la serviciile noastre?

  • Raspundem prompt tuturor solicitarilor, indiferent de ora
  • Evaluam corect toate lucrarile si timpul necesar
  • Oferim cel mai bun raport pret / calitate / viteza de executie
  • Lucram cu scule si aparatura performanta
  • Utilizam doar materiale de calitate, testate la zeci de lucrari
  • Garantam calitatea tuturor lucrarilor noastre